Bolotov balzam - posilňovač samoliečebného procesu

30.08.2018

Veľmi sa nehovorí, že žalúdočné šťavy a tráviace enzýmy v tele neslúžia len na trávenie ale, že slúžia na rozpúšťanie všetkých starých a poškodených buniek. Žalúdočné rozpúšťajú tiež rakovinové bunky a bunky všetkých choroboplodných mikróbov, ktoré do tela nepatria. Viete si predstaviť akým liekom disponuje váš vlastný organizmus?

15 účinkov Bolotovovho balzamu:

  • Stimulácia tvorby žalúdočných štiav a enzýmov (pepsínov)
  • Normalizácia zníženej sekrécie žalúdočných štiav
  • Úprava kyslosti žalúdočných štiav
  • Riedenie krvi v obehovom systéme
  • Zníženie vysokého obsahu cukru v krvi a čistenie krvných ciev od solí mastných kyselín
  • Omladenie tela v dôsledku zvýšenia množstva mladých buniek
  • Rozpustenie starých, chorých buniek a škodlivých mikroorganizmov
  • Normalizácia trávenia po dlhodobom užívaní nevyhovujúcej a nezdravej stravy
  • Liečba pálenia záhy, gastritídy, žalúdočných vredov, hemeroidov, herpesu, ekzémov a iných ochorení
  • Normalizácia celého gastrointestinálneho traktu
  • Zlepšenie imunity organizmu (tvorba mukopolysacharidov)
  • Odbúravanie povlaku v krvných cievach
  • Prevencia proti ochoreniam ako mŕtvica, srdcový infarkt, arytmia, ateroskleróza ciev
  • Normalizácia funkcie vrátnika (pyloru)
  • Neutralizácia voľných radikálov

Starší človek má cca 5x menšiu produkciu tráviacej kyseliny ako 20 ročný. Tu nájdete návod ako si tráviacu kyselinu na zlepšenie trávenia a rozpúšťanie prestarnutých buniek dopĺňať pravidelne, lacno a hlavne bezpečne. Hotový nápoj má podobnú koncentráciu aj chuť ako citrónová šťava a je bezpečný na manipuláciu.

V ľudskom organizme žijú viaceré bunky len krátku dobu. Väčšinou od niekoľkých minút do niekoľkých mesiacov. Napríklad žalúdočné a črevné bunky žijú okolo 30minút, neustále sa obnovujú a nahrádzajú za nové. Čo sa deje so starými bunkami? Sú rozpúšťané a recyklované. 

Ako uzdraveniu dopomôcť?

Treba v žalúdku vyvolať tvorbu žalúdočných štiav a vylučovanie enzýmov, pepsínov štiepiacich bielkoviny. Žalúdočné enzýmy sa následne dostávajú do krvi, sú roznášané po celom organizme a trávia staré bunky podobným spôsobom, ako to prebieha v žalúdku. Ak máte pochybnosti, že tráviace enzýmy majú takéto účinky, pozrite si zloženie komerčne predávaného  lieku proti opuchom a zápalom s názvom Wobenzym. Pomáha liečiť zápaly a poúrazové opuchy (teda urýchľuje odbúravanie poškodených buniek) pričom tento prípravok obsahuje iba niekoľko druhov tráviacich enzýmov. 

Príkladom silných štiepiacich účinkov žalúdočnej šťavy zloženej z pepsínov a kyseliny chlorovodíkovej, sú šelmy (napr. vlci), ktorí prehĺtajú svoju obeť aj s kosťami, chrupavkami, šľachami, kožou a srsťou bez toho aby ju žuli. Všetky prehltnuté časti tela obete sa v ich žalúdkoch strávia. Inými slovami, žalúdočné pepsíny za prítomnosti kyseliny chlorovodíkovej trávia, teda štiepia všetkú bunkovú hmotu živočíšneho pôvodu. A dostávajú sa aj do kolobehu tekutín, ktoré tvoria krvnú plazmu. Žalúdočné enzýmy sa krvou roznášajú po celom organizme a začínajú štiepiť všetky staré bunky, ktoré im prídu do cesty. Navyše výskumy preukázali, že tieto enzýmy štiepia aj bunky poškodené nitrátmi, rádionuklidmi, ťažkými kovmi, karcinogénnymi látkami, voľnými radikálmi atď. Neštiepia len mladé, zdravé bunky organizmu, keďže sa aminokyselinové zloženie pepsínu podobá aminokyselinovému zloženiu mladých buniek. Pepsíny nekonzumujú samých seba, takže aj mladé, zdravé bunky nechávajú bez povšimnutia. 

Významný fyziológovia tvrdia, že v našich bunkách dochádza k hromadeniu porúch a tieto poruchy si bunky uchovávajú aj pri svojom následnom delení. Postupne množstvo porúch dosiahne také hodnoty, že bunka prichádza o schopnosť delenia. Toto tvrdenie je samozrejme pravdivé, avšak fyziológovia zabúdajú vziať do svojich úvah funkciu žalúdka a tráviacich štiav. 

V priebehu výskumu akademik Bolotov zistil, že žalúdočné šťavy človeka sú rovnaké ako u krokodíla, len menej koncentrované. A keď sú v norme (teda majú správne pH) tak sa bunková hmota nedelí len na polovicu ako tvrdia fyziológovia, ale pri správnej funkcii trávenia sa bunka delí na polovicu, potom zase na polovicu až do vzniku aminokyseliny. A to je chemická látka, ktorá poruchy a chyby neuchováva. Ďalej sa už tvoria nové bunky bez porúch a stačí na to len vyladiť proces štiepenia starých buniek až do veľkosti aminokyselín. 

Dostávame sa tak k prípravku s názvom Bolotovov balzam. Má rovnakú koncentráciu ako žalúdočné šťavy krokodíla. Človek by ho mal riediť v pomere cca 1:50. Teda na 1 pohár vody, čaju, kávy, zákysu či ovocnej šťavy dáme 1-2 lyžičky balzamu. Keď takto vylepšený nápoj pijeme, náš vrátnik (pylorus) cíti prísun kyselín do žalúdka a zostáva zatvorený. Tým zaisťujeme dobrú funkciu žalúdka, ktorý štiepi bielkoviny na aminokyseliny, toľko dôležité pre náš organizmus. 

Bolotovov balzam
Bolotovov balzam

V podstate Bolotovov balzam je obyčajná, umelo vytvorená žalúdočná šťava. K prekysleniu nepríde, najvyššiu kyslosť tráviaceho traktu má zdravý novorodenec - hodnotu pH 1,2. Táto tekutina nielen zlepšuje proces trávenia, ale štartuje aj mechanizmy spracovania ťažkých cukrov. Preto sa môže používať aj k liečbe diabetu. 

Pri zvýšených dávkach 3-6 krát denne po 30 - 50ml v priebehu 15 - 35 dní zastavuje balzam gangrenózny proces akéhokoľvek pôvodu: ako diabetického, tak aj gangrénu spôsobenú popáleninami či omrzlinami. Ide o to, že pri gangréne v ľudskom tele počet buniek, ktoré sa rozpúšťajú, je oveľa menší ako počet odumierajúcich. Používanie balzamu, ktorý veľmi dobre rozpustí práve odumreté bunky, tento pomer mení k lepšiemu. A tak dochádza k zastaveniu gangrenózneho procesu. 

Návod ako vyrobiť Bolotovov balzam:

Do 860 ml vody (najlepšie destilovanej alebo vody z reverznej osmózy) pridáme 1 lyžicu (20ml) koncentrovanej 38% kyseliny chlorovodíkovej HCl, 1 lyžicu (20ml) koncentrovanej 98% kyseliny sírovej H2SO4, 100ml hroznového octu a 4 tablety nitroglycerínu, ktorý obsahuje kyselinu dusičnú. 

Komplexnejší recept obsahuje napr. ešte: 

Kys. pyrohroznovú, acetylsalicylovú, jantárovú, šťavelovú, citrónovú a octové kyseliny. Môžu sa pridať niektoré aminokyseliny, alebo ďalšie prísady, ktoré zvyšujú účinnosť nápoja až desať násobne, avšak aj bez týchto prísad je nápoj veľmi účinný. 

Pre odmeranie množstva použite sklenenú odmerku alebo lyžičku, nie kov. Kyseliny musia byť v p.a. kvalite prípadne liekopis aby ste mali garantovanú čistotu od ťažkých kovov. Pri manipulácii s kyselinami používajte vhodné ochranné pomôcky! Do litrovej fľaše môžeme vložiť 1 pálivú papričku, ktorá nápoja nielen pridá príjemnú chuť ale tiež horčiny, toľko potrebné pre organizmus. 

Bez papričky má balzam chuť a kyslosť ako kyselka do čaju. Skladujte ho v litrovej fľaši z tmavého skla s pevným uzáverom. 

Namiešaný balzam (teda 2 lyžičky kyselín zriedené v takmer 1l vody) je bezpečný na užívanie podľa tu uvedeného návodu a aj keby ste sa ním nešťastne obliali, nič vážne sa nestane. Miesto stačí opláchnuť čistou vodou. Len z vlastnej skúsenosti odporúčam nenalievať balzam na nerezovom dreze, neumyté kvapky zanechávajú škvrny. 

Nejaký čas po uverejnení tohto receptu na akademika Bolotova útočili lekári...

Akým právom do svojho balzamu dávate kyselinu sírovú? S chlorovodíkovou súhlasíme, tá je súčasťou ľudských žalúdočných štiav. Ale sírová...

A on im odpovedal:

Čo dáva kyselina sírova v spojení s glykogénom v pečeni? Mukopolysacharidy!

Áno, mukopolysacharidy. Je to hlavný produkt krvotvorby. Je to výživa chrupavky. A keď organizmu dodávame sírany teda sulfáty pričom glykogény máme stále v krvi, dochádza k tvorbe mukopolysacharidov nielen vo vnútri ale tiež aj z vonku, čo zaisťuje ľudskému organizmu ochranu. 

Návod na výrobu z knihy Boris Bolotov - Zdravý člověk v nezdravém světe.